Kod Dostu

Kod Dostu

NOT DEFTERİNDEN VİRÜS YAPALIM

  • Unknown
  • - 23 Ocak 2010
  • Sadece not defterini kullanarak virüs oluşturmayı ilk duyduğunuzda garipseyebilirsiniz. Fakat gerçekten işe yarar çalışmalar yapılabiliyor. İşte size bir kaç örnek.


    Bios Silen Virüs:

    Kod:




    yukarıdaki kodu not defterine yazın. Sonra dosya farklı kaydete tıklayın ve istediğiniz ismi koyun ama koyduğunuz isimin sonuna .bat koyun ve kaydet e tıklayın. AÇIKLAMA: dosya açılınca tüm dosyalar açılır.sonra biosun temeli olan ntldr silinir.ve yeniden başlatılır.açılınca ntldr eksik der.

    Formatter:
    Kod:






    burası kodun devamı -->> Biraz önce çıkan hataya "HAYIR" dediyseniz Uzgünüm ekartınız artık çalışmayacak demektir.


    yukarıdaki kodu not defterine yazın. Sonra dosya farklı kaydete tıklayın ve istediğiniz ismi koyun ama koyduğunuz isimin sonuna .vbs koyun ve kaydet e tıklayın.AÇIKLAM: açan kişinin pcsine hata mesajı gelecek. hayır derse bir şey olmıycak çalışmıcak yazcak.evet derse formatlancak. :)
    Pc Bumlat!
    Kod:



    yukarıdaki kodu not defterine yazın.Sonra dosya farklı kaydete tıklayın ve istediğiniz ismi koyun ama koyduğunuz isimin sonuna .bat koyun ve tüm dosyalar yapın seçeneğini tıklayın.
    Açıklama c deki sistem dosyalarını siler ve programları da siler.sonra pcdeki herşeyi siler.Ve en son olarak açılan siyah penceremizde Pc ni tamirciye gönder yazar..tabi bu yazıyı değiştirebilirsiniz.

    Panel kodları yorumlamaya çalıştığı için fotoğraf olarak atmak zorunda kadım. yine de anlaşılır olduğunu düşünüyorum.

    0 Yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright (c) 2012 Hüseyin KÜÇÜK
    Php Yazılım Uzmanı, Öğretim Teknoloğu, Toplum Gönüllüsü