Kod Dostu

Kod Dostu

ANAHTAR EĞİTMEN EĞİTİMİ || İstanbul Eğlencesi

  • Unknown
  • - 12 Mart 2011
  • Şiledeki eğitimimizin ardından yaşadığımız şehirlere geri dönebilme için bizleri İstanbul'a getirdiler :) Taksimde servisten indik ve acelesi olmayan arkadaşlar ile birlikte biletlerimizi aldık, cebimize koyduk ;) Sonrasında da hadi birazcık İstanbul dedik. Pek bir açılamasak da istiklalde geçirdiğimiz anlar harikaydı :D

    Önce karnızı doyurduk ki enerji alalım dedik. Sonrasında da istiklalin ara sokaklarından bir tanesine girip oradaki barlardan bir tanesine oturduk. Kimimiz alkol aldı kimimiz nargile içti. Hafif sohbetler eşliğinde biraz zaman geçirdik ama sıkıldık. Ne yapalım dedik? Akla bir şey gelmiyor. Derken bir iki arkadaş geldi. Kan ter içerisinde :D İstiklalde koşturmuş akıllı arkadaşlarım :) Dedik ki bizde yapar mıyız? yaparız.

    Attık kendimizi istiklale :D başladık koşmaya, kovalamacaya. Evet bu aşamada etraftaki insanlara biraz rahatsızlık vermiş olsakta heyecanımızı görerek bir şey demediler sağ olsunlar :D neyse el ele tutuşup tren şeklinde istiklalin ortasında zik zak çizerek koştuktan sonra bizim eğitimlerde uyguladığımız ve canlandırıcı adını verdiğimiz insanların kendilerine gelmelerine yardımcı olan uygulamalardan bir kaçını uygulamaya karar verdik. İstiklalin ortasında tramvay yolunun üzerinde bir çember olduk ilk olarak ve başladık at gibi ayak sesleri çıkarmaya, zıplamaya :D Bu aşamada turistler de katıldı aramıza. Uygulamayı ingilizce yürütmeye başladık :D Uygulamanın sonlarına doğru çemberimizin ucuna devriye gezen bir polis otosu geldi ve durdu. Onlarda bizleri izlemeye koyuldu. :D

    Ekip otosunun geçmesi için ara verdiğimiz uygulamamıza devam etmedik. İstiklalde biraz daha yol aldıktan sonra bir iki uygulama daha yaptık. En ilginci yine çember halinde iken sırayla hepimizin bağırmaya başladığı uygulamaydı. Bu uygulama aşamasında bizi eli sandılar kesin :D ama sanan sansın öenmli değil. Biz eğlendik =)

    Oradan yorulmuş halde yine istiklalin ara sokaklarından bir tanesinde bulunan, Galatasaray Lisesinin yan sokağında bulunan (yanlış hatırlamıyorsam) "45lik" isimli mekana girdik. Eski 45liklerin eşliğinde bazı zamanlar eşlik ederek bazı zamanlar sadece dinleyerek güzel vakit geçirdik. =)

    Derken otobüs saatlerimiz geldi :( ayrılık vakti geliyordu artık. 45lik isimli mekandan kalktık ve servislerimize doğru yol aldık. Ayrılık aşamalarını pek sevmem. Yine sevmedim ama ayrıldık :( Güzel dostluklarımız ile beraber yollara düştük.

    Müthiş bir tecrübe olan bu eğitime bir çok okurumun da dahil olmasını çok isterim. Umarım bu hazza, bu duygulara sizlerde sahip olursunuz =)

    0 Yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright (c) 2012 Hüseyin KÜÇÜK
    Php Yazılım Uzmanı, Öğretim Teknoloğu, Toplum Gönüllüsü